Минатиот пат зборувавме за очигледните предности на “oversize” џемперите, а овој пат само ќе ја дополниме листата на идеи со некои малку поинакви џемпери од оние на кои сме навикнати.

Различни текстури, бои и волумен, џемперите доаѓаат во секоја форма!