Што е ново оваа зима? Качкети! Овој вид на зимски капи се носат најчесто на релаксирана комбинација, но одлично одговараат и со класичен и строг капут, така да погледнете и добијте некоја инспирација за оваа нова зимска опсесија.

Погледни идеи: