Во последно време, ненаметливо но доминантно забележуваме дека трендот со чанти оди во насока на сериозни, остри рабови кои се исцртани преку квалитетни и јаки материјали. Ова не е ништо ново – она што е ново, е начинот на комбинирање. Овој период – дозволува комбинација на сериозни, класични чанти и во многу по секојдневна варијанта.

Ѕирни што има по странските улици: