Мислам дека нема потреба од големо претставување на керката на Lenny Kravitz, иако не би било фер да ја обележуваме со таа етикета, кога таа самата е успешен модел, актерка и пејачка. А како и да не си со такви добри гени?
Погледнете зошто многу често ја прогласуваат за една од модните икони на денешницата, а таа тоа го прави многу опуштено.