Ако постои воошто нешто на кое што повеќе се радувам од топло чоколадо и снег во овие зимски денови, тоа се огромните џемпери.

Прво, заради нивната практичност, слично како и со фустаните – со него не морате да мислите на комбинација, само го облекувате џемперот и некои фармерки или хеланки и тоа е тоа.

Второ, заради неизбежната удобност и топлина која ја нудат големите џемпери – очигледен факт во нивна корист.

И трето заради тоа што, со добри 7-8 џемпери сте се облекле за цела зима.

Voilà, погледнете некои идеи: