Одберете го производот кој Ви се допаѓа. Доколку барате конкретен тип на накит, искористете го ФИЛТЕРОТ кој се наоѓа на левата страна на веб шопот.

Откако сте кликнале на саканиот производ, се појавува страница на која има повеќе детали за накитот кој сакате да го купите. Доколку сакате да го зачувате парчето накит во вашиот профил, стиснете на копчето “Додади во кошница”.

Откако го внесовте производот во вашата кошничка, а сакате да го купите, стиснете на полето “Сметка”.

Сега сте во вашата корисничка сметка. Пополнете ги полињата кои се задолжителни:

  • Име
  • Презиме
  • Адреса
  • Град
  • E-mail адреса
  • Телефон за контакт

*Доколку купувате прстен, внесете го бројот на прстен во полето “Забелешка”.

На крај, одберете дали ќе платите со Уплатница, или пак со Платежна картичка, и притиснете го копчето “НАРАЧАЈ”.

По ова, почекајте да Ве исконтактира дистрибутерот. Нарачката ќе пристигне за 1 – 3 работни денови.

Доколку сакате да поставите прашање во врска со вашата нарачка, слободно јавете се во контакт центарот кој веднаш ќе Ви ја каже точната локација на вашата пратка.

Доставата е 100 денари, и се плаќа на врата на самиот дистрибутер. (пратката е автоматски осигурана, па на тој начин нема потреба да се грижите доколку нешто се случи при транспорт)

Купи со уплатница!

Пред да купите со уплатница, должни сте да не контактирате на нашиот телефонски број 075858461, за да се направи резервација на конкретниот производ кој сакате да го купите!

Доколку извршите уплата без да не контактирате, последицата ја сносувате сами.

Доколку сеуште не можете да нарачате, слободно јавете се во нашиот Конакт Центар на телефонскиот број: 075858461 каде ќе Ви помогнат со процесирањето на вашата нарачка.

Пријатно пазарење!